9 Aralık 2009 Çarşamba

Barca Dinamo Kiev maç izle

Şampiyonlar liginde 8 gruptan hiç şüphesiz en çekişmeli ve karmaşık olanı F grubu. Son maçlara saatler kala gruptan 4. sıradaki Dinamo'nun bile çıkma şansı var. Hal bölye olunca müthiş heyecanlı bir Dinamo - Barcelona maçı bizi bekliyor.Ukrayna ekibinin işi zor olmasına rağmen hala tur ümitleri var. Grupta 8 puanla Barca lider iken onu ,6 puanlı iki takımdan Rubin Kazan ve İnter ( R.Kazan averajla 2. sırada )takip ediyor. 4. sıradaki Kiev'in puanı 5.

Dinamo Kyiv Nasıl Üst Tura Çıkabilir : Birincisi Barcelona'yı 2-0 lık skorla yenerse 2. turu garantiler. ( Diğer maçın skoru ne olursa olsun)

İkinci olasılık ise , Barcaya karşı tek farklı galibiyet aldığı taktirde diğer maçın mutlak beraberlikle bitmesi gerekiyor.

Kyiv ve Barcelonanın kadroları şu şekilde:

Dinamo Kyiv : Shovkovskiy ( kalede ) , Eremenko, Khacheridi, Leandro Almeida, Gerson Magrao; Mikhalik, Vukojevic, Ninkovic, Oleg Gusev, Shevchenko ve Milevskiy.

Barca : Valdes( kalede ) Alves, Pique, Puyol, Abidal; Xavi, Keita, Busquets, Iniesta, Messi ve Ibrahimovic ilk 11'i ile çıkmaları bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Futbol

Blog Directory Football Blogs - BlogCatalog Blog Directory See blogs and businesses for United Kingdom Sports
Spor Futbol